Free as a bird?!?Vrijheid vormt voor velen van ons iets vanzelfsprekends, een ‘voorrecht’ dat wij hebben en dat altijd en overal binnen onze samenleving aanwezig is. Maar zijn wij nu wel echt zo vrij in ons denken en doen als we zelf denken? Worden we in onze moderne maatschappij mogelijk niet ongemerkt beïnvloed en / of gestuurd door gewiekste marketeers en ‘big brother’-overheden? Welke rol speelt social media en de verschillende technologische trends in de beïnvloeding van ons ‘vrije’ denken?

Dit CvA staan we in inspirerende presentaties en creatieve workshops stil bij deze en andere vragen omtrent verschillende facetten van vrijheid. Verschillende sprekers delen op deze dag, ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek, met ons hun ervaringen, vraagstukken en hun toekomstvisie. Wees gerust, uiteraard zijn er binnen ons CvA ook voldoende creatieve onderdelen en momenten aanwezig waarin jij je al je creativiteit de vrije loop kan laten. En niet te vergeten: we sluiten deze inspirerende dag af met een gezellige netwerkborrel en een spetterend feest.

 • Free as a bird, een mooie boodschap. Maar dat is niet het enige, een keer moet je landen. Met beide benen op de terug op aarde. Om daarna weer te kunnen opstijgen. Luister naar het verhaal van Jeroen Komen en raak geinspireerd!
 • Een kijkje in de keuken bij de lokale bierbrouwer. Meer info volgt later, maar we verklappen alvast dat er wel wat bier geproeft gaat worden!

  *onder voorbehoud*
 • Samen met een bekende street artist gaan jullie aan de slag om met elkaar een meesterwerk te maken.
 • De voorzitter van Stichting Bitcoin Nederland zal je alles gaan vertellen over blockchains en cryptocurrencies. Wat het voor voordelen heeft en hoe je er gebruik van kan maken.
 • Momenteel volgen de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden rondom geld en het betalingsverkeer elkaar snel op.
  Wat betekenen deze ontwikkelingen voor het geld, het betalingsverkeer en onze vrijheid?

  ABN AMRO geeft hun visie.
 • Samen met een lokale ambachtsman steek je de handen uit de mouwen en als alles lukt neem je een mooie aanvulling op je meubilair mee naar huis.
 • Electrische autos, ride-sharing, hyperloop en zelfs rakketten behoren mogelijk tot de toekomst voor mobiliteit. Wat heeft dit voor invloed op onze vrijheid? En wat voor uitdagingen brengt dit allemaal met zich mee?
  De ANWB laat ons zien wat hun visie hierop is.
 • Hoe werkt dat nu eigenlijk dat Virtual Reality, wat zijn de toepassingen en hoe kan je VR praktisch inzetten in jouw organisatie? Al deze vragen worden beantwoord in deze workshop. Daarnaast krijgt elke deelnemer van deze workshop een paar minuten de tijd om zelf VR te ervaren!
 • Workshop gericht op psychologie van copywriting / effectieve overtuigings-technieken. De psychologie hierachter: Een mentale shortcut die ons brein gebruikt om snel beslissingen te nemen. Als we iets makkelijk herinneren, dan zal het wel belangrijk zijn!
 • De smartphone is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Kunnen we nog wel zonder en wat voor invloed heeft dat op ons en op de volgende generaties?

  *onder voorbehoud*