Kennismaken


Lijkt het jou leuk om kennis te maken met JCI? Heb jij actieve werknemers of relaties die zich in willen zetten voor de maatschappij en extra persoonlijke groei verdienen? Maak kennis met JCI tijdens ons evenement op 2 juni 2018.

Voor jou hebben wij een uniek aanbod. Koop hier voor jezelf, een relatie, of een actieve medewerker één of meer tickets en maak op 2 juni kennis met JCI. Je bent welkom op de lunch, maakt kennis met de leden, woont een bijzondere seminar bij op het gebied van neuromarketing, krijg toegang tot de workshops en kunt ’s middags deelnemen aan de borrel, waarbij je contact kunt leggen met meer dan 150 young professionals.

Bestel een kennismakingsticket!

Wij zijn JCI (Junior Chamber International) Nederland, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties.